Protecția datelor personale

 Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția prelucrării datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, precum și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Katex Trade Ltd. se obligă să administreze în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de clienți: comunicare, livrare produse şi emiterea facturilor fiscale. 

Gestiunea de date are loc conform declarației voluntare, bazată pe o informare adecvată a utilizatorilor asupra Gestiunea de date are loc conform declarației voluntare, bazată pe o informare adecvată a utilizatorilor asupra conținutului de pe internet scrise pe pagina ShoeXpress.ro, declarație care conține acordul utilizatorului, despre faptul că datele personale comunicate în timpul utilizării paginii web să fie procesate/utilizate juridic conform punctului a) alin. (1), art. 30 din Legea 63 din 1992 privind protecția datelor cu caracter personal şi publicarea datelor de interes public. 

Clientul (utilizatorul) exprimă și oferă acordul utilizării datelor de către Shoexpress.ro, prin înregistrare și prin furnizarea voluntară a datelor în cauză. 

Clientul are oricând dreptul să se informeze referitor la datele personale pe care magazinul nostru online le deține și de asemenea are dreptul să ceară modificarea acestor date la adresa de e-mail: contact@shoexpress.ro

Clientul are dreptul să ceară şi ștergerea datelor personale la aceeași adresă de e-mail.

Odată cu înregistrarea comenzii, clientul este de acord şi a luat în considerare aceste informații referitoare la datele personale introduse. 

Datele personale oferite prin Facebook sau alte căi electronice sunt de asemenea protejate de către ShoeXpress.ro conform legilor de mai sus. Datele oferite în cazul cupoanelor, luării parte la jocurile Facebook pe care le oferim, înregistrării şi urmăririi (tip feed, newsletter etc.), vor fi folosite doar pentru acel scop. şi urmăririi (tip feed, newsletter etc.), vor fi folosite doar pentru acel scop.