Stimaţe Clienţi,

Informații importante pentru comenzi în perioada de Crăciun!

În perioada 21.decembrie 2019 - 30. decembrie 2019 pentru orice întrebare, colaborare, respectiv problemă, vă stăm la dispoziţie prin e-mail la adresa contact@shoexpress.ro sau prin forumul de contact de pe site-ul nostru. În perioada de mai sus, prelucrare e-mailurilor nu o să fie permanent astfel încât se poate că timpul de administrare puţin crește.

Referitor la primirea coletului:

Doar pentru comenzile primite până în data de 15. decembrie 2019 putem asigura faptul că acestea vor fi primite de către dumneavoastră înainte de Crăciun. Pentru comenzile primite în timpul sărbătorilor sau între cele două sărbători livrarea se va face în ianuarie.

Renunţare şi returnare:

Între cele două sărbători, nu putem produce preluarea returului precum si returnarea banilor în conturi bancare, deoarece sediul nostru central va fi închis.

În perioada 02. ianuarie 2020 – 13. ianuarie 2020 compania noastră va avea inventarul anual, astfel că în această perioadă nu ne vom putea ocupa de returnări. Livrarea comenzilor primite în această perioadă va fi încontinuu.

Pentru clienţii care doresc să profite de returnarea produselor, acest lucru va fi posibil după data de 13.01.2020, chiar dacă acest lucru ar însemna depăşirea termenului de 14 zile.

În cazul în care doriţi returnarea produselor vă rugăm să ne informaţi la adresa contact@shoexpress.ro.


Vă mulţumim pentru înțelegere !

Echipa ShoeXpress.ro