Ghid juridic

Politica de confidențialitate

Proprietarul şi operatorul 
www.shoexpress.ro  este Katex Trade Ltd. 
Odată cu înregistrarea comenzii clientul este de acord cu trimiterea datelor personale către adresa Shoexpress.ro şi în baza operatorului ei, Katex Trade Ltd. Compania Katex Trade Ltd. folose
ște aceste date doar pentru următoarele scopuri: statistici personale şi marketing personal, fără a preda aceste date unei terțe persoane. Operatorul paginii ShoeXpress.ro, precum şi personalul intern Katex Trade Ltd. au dreptul de a cunoaște aceste date, fără a le preda unei terțe persoane. 
Clientul, odată cu trimiterea comenzii declară faptul că datele necesare sunt corecte şi adevărate.


Protec
ția datelor personale:

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția prelucrării datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, precum și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Katex Trade Ltd. se obligă să administreze în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de clienți: comunicare, livrare produse şi emiterea facturilor fiscale. 
Gestiunea de date are loc conform declara
ției voluntare, bazată pe o informare adecvată a utilizatorilor asupra Gestiunea de date are loc conform declarației voluntare, bazată pe o informare adecvată a utilizatorilor asupra conținutului de pe internet scrise pe pagina ShoeXpress.ro, declarație care conține acordul utilizatorului, despre faptul că datele personale comunicate în timpul utilizării paginii web să fie procesate/utilizate juridic conform punctului a) alin. (1), art. 30 din Legea 63 din 1992 privind protecția datelor cu caracter personal şi publicarea datelor de interes public. 
Clientul (utilizatorul) exprimă
și oferă acordul utilizării datelor de către Shoexpress.ro, prin înregistrare și prin furnizarea voluntară a datelor în cauză. 
Clientul are oricând dreptul să se informeze referitor la datele personale pe care magazinul nostru online le de
ține și de asemenea are dreptul să ceară modificarea acestor date la adresa de e-mail: contact@shoexpress.ro
Clientul are dreptul să ceară şi
ștergerea datelor personale la aceeași adresă de e-mail.
Odată cu înregistrarea comenzii, clientul este de acord şi a luat în considerare aceste informa
ții referitoare la datele personale introduse. 
Datele personale oferite prin Facebook sau alte căi electronice sunt de asemenea protejate de către ShoeXpress.ro conform legilor de mai sus. Datele oferite în cazul cupoanelor, luării parte la jocurile Facebook pe care le oferim, înregistrării şi urmăririi (tip feed, newsletter etc.), vor fi folosite doar pentru acel scop. şi urmăririi (tip feed, newsletter etc.), vor fi folosite doar pentru acel scop.

Servicii Google:

  • Oferim vizitatorilor noştri reclame Display prin reţeaua Google Display.

  • Folosim sistemul Google Analytics pentru realizarea statisticilor din date anonime.

  • Vizitatorii pot stopa sau modifica trimiterea datelor anonime cu ajutorul Ads Preferences Manager.

  • Folosim unelte de remarketing cu ajutorul Google Analytics.

  • Reclamele afişate de către partenerii nostri externi (de ex. Google) sunt pe baza statisticilor.

  • Shoexpress.ro foloseste "cookies" proprii şi utilizate de către terţe părţi, pentru a stabili conţinutul şi locul plasării reclamelor. (Acestea au la bază statisticile proprii)


Încheierea contractului între păr
ți:

Comanda se face doar prin intermediul internetului. Scrisorile de informare către client se trimit de asemenea prin mediul electronic. 
Facturarea se face de asemenea în mediul electronic, documentele fiind contracte nesemnate în limba română care sunt arhivate
și înregistrate şi care pot fi verificate mai târziu. 
După înregistrarea comenzii, dumneavoastră ve
ți primi un e-mail de confirmare, care deține produsele comandate de dumneavoastră, taxa de transport, suma totală precum și numărul dumneavoastră de comandă. Sumele afişate lângă produse sunt brut şi conțin TVA.

Reclamații: 

În cazul în care ave
ți orice fel de reclamații vă rugăm să contactați colegii noștri : e-mail: contact@shoexpress.ro

Soluţionarea litigiilor:

În cazul în care nu aţi reuşit să depuneţi plângere la serviciul nostru de clienţi, puteţi iniţia acest lucru pe platforma SOL.

Această platformă face posibilă solu
ționarea alternativă a litigiilor fără a apela la justiție pentru comercianţii şi consumatorii din cadrul Uniunii Europene. Această platformă este accesibilă în toate limbile oficiale din EU, fiind gratuit.
Platforma SOL: 
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO