Transport şi taxe

Transport şi taxe 

Transportul se realizează prin firma de curierat  GLS General Logistics Systems, lider european în calitate, cu acoperire pe 34 de ţări europene.

Livrarea comenzii se face între 3 si 7 zile lucrătoare. Acest lucru depinde de depozitul în care se află produsul comandat de dumneavoastră. Puteti sa treceti la datele de livrare adresa de la servici.

Prestatorul predă coletele în fiecare zi!

Zilele de predare: luni - marți - miercuri- joi și vineri, livrarea are loc aproximativ în a doua zi lucrătoare de la data predării între orele 8:00 - 17:00.

În cazul în care Cumpărătorul nu se află la adresa specificată în această perioadă, este recomandabil să furnizeze o adresă de livrare unde poate prelua cu siguranţă produsul comandat în timpul perioadei de livrare.

Dacă Cumpărătorul nu se află la adresa de livrare la ora specificată și nu poate prelua pachetul, curierul lasă o notificare la adresa de livrare. Cu ajutorul numărului din notificare Cumpărătorul are posibilitatea de a comunica sau a conveni asupra unei noi adrese și intervale de livrare cu serviciul de curierat. Serviciul de curierat va încerca să livreze produsele comandate de încă 2 ori.

 

Serviciul de curierat va încearca să execute în total trei livrări, însă în cazul în care nici a treia livrare nu este reușită din motive imputabile Cumpărătorului atunci serviciul de curierat va returna pachetul expeditorului.

Curierul nu poate fi obligat să vă sune. În dimineaţa/ ziua livrării veţi primi un mail cu următoarele date: ziua livrării, un interval de 3 ore în care va fi livrat coletul şi nr. de telefon al curierului.

Nu este posibilă deschiderea coletului la primire.

Curierul trebuie să livreze coletul şi vă va înmâna acesta după ce veţi plăti pentru colet.

După aceea curierul va pleca, treaba lui fiind rezolvată.

Deci nu veţi putea deschide coletul, verificând produsul în prezenţa curierului.

Livrarea întârziată este posibil, dar aceasta nu poate să depășească 10 zile calendaristice. Din păcate, nu putem păstra comanda mai mult timp.

 

GLS General Logistics Systems Romania SRL

Str. Dorobantilor Nr. 106.

550231 Sibiu

Tel: +40 269 501900

Fax: +40 269 501950

info@gls-romania.ro

customerservice@gls-romania.ro

 

Taxe

Taxa de livrare 19 RON se adaugă la valoarea comenzii, astfel încăt preţul achitat va reprezenta costul comenzii plus taxele de livrare.

 

Pentru comenziile făcute pe Website modalităţile de plată sunt cu card bancar și Borgun, toate celelalte plăți sunt considerate plată prin ramburs, iar taxa este deRON, indiferent de valoarea comenzii.

În cazul în care plata se face la primirea produsului, Cumpărătorul plătește prețul de cumpărare a produsului în numerar Prestatorului sau reprezentantului său. Plățile în numerar sunt disponibile numai în lei (RON). Cumpărătorul are dreptul să primească produsul după efectuarea plăţii.
Produsul comandat de pe Website este expediat prin curier, este posibil ca Cumpărătorul să plătească suma totală a comenzii la curier, în numerar sau prin card bancar, a cărui taxă de ramburs este deRON.

 

 

Pentru comenzi mai mari de 199 RON transportul este GRATUIT.