Brandul Bugatti

 

Ştim că Bugatti te duce cu gândul, mai degrabă, la celebrul producător de mașini, însă acesta este și un brand care produce o gamă largă de încălțăminte - pantofi, ghete, papuci, precum și genți și portofele din piele, de cea mai buna calitate.
Cu o istorie de peste 80 de ani, Bugatti a devenit alegerea preferată de încălțăminte pentru bărbați și femei, atât datorită confortului și a versatilității, cât mai ales a designului estetic, capabil să se plieze armonios oricăror ținute.
Începuta ca o afacere de familie in orașul elvețian Hunenberg, in jurul anului 1978, curând brandul avea sa ofere pasionaților de moda o gama complexa de încălțăminte și accesorii – precum genți și portofele din piele, de cea mai bună calitate.
Brandul combină calitatea și precizia germană, simțul italian pentru modă și concepte noi, inspirându-se însă și din designul clasic de fashion. La fel ca marca omonimă de automobile, și brandul de fashion este un sinonim al calității de top, fără compromisuri, care a devenit un stil de viaţă.
În spatele fiecărei perechi de pantofi, ghete și papuci Bugatti stau designeri din Elveția, Spania, Italia sau Germania, a căror unica grijă este de a fi la curent cu tendințele modei și de a crea produse moderne, confortabile și deosebit de frumoase. Calitatea modelelor de încălțăminte Bugatti stă în faptul că fiecare produs este atent inspectat și verificat înainte de a ieși pe piață. Astfel, prin produsele Bugatti Shoes, expuși și pe ShoeExpress.ro, brandul reușește să ridice standardele și să reprezinte un etalon când vine vorba despre calitate.
Totodată, pe ShoeExpress.ro iți aducem și cele mai moderne și calitative genți și portofele din piele, de damă sau de bărbați, de diferite dimensiuni, care pot fi purtate aproape în orice context. În ceea ce privește genţile de damă și de bărbați ale Bugatti pot fi purtate, în timpul verii, ca bagaje simple și ușoare, iar modelele oversize pentru cumpărături sau mersul pe jos în timpul zilei.
În ceea ce privește gama de portofele de damă şi bărbați Bugatti caracteristica esențială este funcționalitatea. Portofele Bugatti par să fie o soluție adecvată persoanelor cu multe carduri, iar pielea din care sunt realizate să le facă foarte populare.

 

Înapoi