Brandul Desigual

Înființată de Thomas Meyer în 1984, brandul Desigual a devenit unul dintre cele mai cunoscute case de modă, încălțăminte și bijuterii, a căror cifre de afaceri cresc vertiginos în fiecare an. Dincolo de hainele de damă și de bărbați extrem de colorate și cu imprimeuri florale, în special, Desigual este unul dintre cei mai bine plasați competitori în ceea ce privește încălțămintea, bijuteriile și accesoriile de damă și de bărbați.
Pe ShoeExpress.ro vei regăsi o multitudine de articole de încălțăminte semnate de marele brand, de la cizme la papuci, gata să te ajute să fii o apariție șarmantă şi atrăgătoare, cu orice ocazie.
Aici vei regăsi încălţăminte de damă sau de bărbaţi sezoniere, dar şi cizme din piele de cea mai bună calitate, pentru anotimpul ploios sau geros. Cizmele Desigual fac parte din categoria articolelor de încălţăminte fără moarte, mai ales că acestea reflectă versatilitatea şi, de cele mai multe ori, şi coloristica prin care casa de modă s-a consacrat – roşul, albastrul intens, verdele prazuliu etc. Evident că pe ShoeExpress.ro vei găsi şi o colectie bogată de papuci şi sandale de damă şi de bărbaţi, sub forma de bandă, pene, platformă şi flip-flops.
Nu omitem nici genţile şi portofelele, practice, eficiente şi extrem de versatile. Şi cum oricărei femei îi stă bine cu o bijuterie care să o reprezinte, Desigual are expuse modele cu un design deosebit, care generează prospeţime şi veselie ţinutelor, iar clienţilor un amalgam de sentimente pozitive.

 

Înapoi