Brandul Gabor

Brandul de încălțăminte de damă şi bărbați Gabor a luat ființa în jurul anului 1924 și și-a dobândit notorietatea mondială datorită materialelor folosite, care asigură cea mai înaltă calitate, durabilitatea produselor, cât și condiții înalte de confort purtătorilor.
Pe ShoeExpress.ro ţi-am pregătit cele mai noi colecții de pantofi, ghete, cizme, sandale și papuci ale brandului, precum și o vastă ofertă de genți și portofele moderne, realizate exclusiv din piele naturală. Încălțămintea de damă Gabor se distinge prin “personalitatea” modelelor, cu accent pe confort şi versatilitate.
Cu peste 50 de ani de experiența, Gabor se adresează celor care au probleme ortopedice, precum monturile sau celor care, pur și simplu, vor să se simtă comozi. Printre cele mai importante calități ale modelelor de încălțăminte de damă, Gabor se remarcă faptul că acestea menţin temperatura constantă şi piciorul uscat. Mai mult, modelele sunt foarte moi, confortabile, datorită pielii plusate din interior, foarte ușori și se pot purta chiar și fără ciorap.

 

Înapoi