(Video) Calitate, tehnologie şi eleganţă pentru femeile ce cu adevărat merită!

De multe ori în descrierea produselor Gabor întâlniţi diferite tehnologii de care poate aţi auzit ...sau poate nu.
In acest articol vă vom face o mică prezentare a muncii ce se afla în spatele fiecărui produs Gabor, minunatele tehnologii pe care eceste produse le deţin şi nu în ultimul rând părerea noastră despre acest brand.

1) "De la proiect... la client"  Atenţia cu care se confecţionează fiecare produs Gabor.

Acest video va prezinta procesul de confecţionare a produselor Gabor. Confecţionarea produselor Gabor este axată pe calitate de aceea nici o pereche nu dezamăgeşte consumatorul acestui brand.

 

2) Tehnologia Best Fitting

3)  Familia Gabor Comfort

4) Tehnologia Hovercraft

5) Tehnologia Optifit

6) Construcţia tip Sachetto

 

Gabor este una din mărcile noastra preferate. Suntem extrem de fericiţi că putem să comercializăm acest brand ce ne ajută să obţinem cât mai multe cuvinte de laudă asupra produselor pe care le comercializăm.
Pentru produsele Gabor, oferim cei 2 ani de garanţie fără nici o reţinere. Cel mai popular brand de încălţăminte feminina nu ne-a dezamăgit niciodată.  Produsele direct din depozitele nemţeşti ale companiei Gabor în depozitul nostru iar după comanda acestea sunt livrate câtre dumneavoastră.

Mărimile produselor Gabor sunt fixe şi nu prezintă nici cea mai mică mansă de eroare:  Click aici pentru ghidul de mărimi Gabor.

Vă invităm să vă convingeţi singure de aceste lucruri! Aruncaţi o privire pe stocul nostru de încălţăminte Gabor

 

Înapoi