Prezentarea brandului: Marco Tozzi

 Marca Marco Tozzi a fost înființată în 1979 cu sediul central în Detmold, Germania. Marka în industria modei este un participant remarcabil în categoriile de top. Pantofii, datorită celor mai noi tehnologii sunt echipați cu accesorii, cum ar fi tehnologia AntiShokk. Cum funcționează tocul ANTIshokk? Este o tehnologie unică care reduce presiunea creată pe coloană, discurile intervertebrale și articulațiile, fiind implementată în mai multe tipuri de tocuri. Adică coloana ta va fi protejată, pas cu pas, de șocuri! Asta înseamnă mai puține dureri de spate şi de picioare şi mai multă energie pentru efectuarea activităților de zi cu zi. Și se mai aplică o tehnologie de „Feel Me“, adică în interior branțul este din spumă de memorie, care îş ia forma piciorului, garantând astfel un confort maxim a purtătorului.

Colecțiile de încălțăminte Marco Tozzi se adresează in special femeilor in trend. Profilul principal al brandului este adresat pentru dame, dar cu mai multe colecții încercă să satisfacă nevoile diverse ale clienților.
Anual aproximativ patru-şase colecții noi sunt introduse pe piață şi fiecare model îndeplinește tendințele de astăzi. Începând de la sezonul de primăvară-vară 2008, fiecare colecție oferă şi o genată de mână potrivit la modelul ales.
Dacă alegi pantofii Marco Tozzi, nu vei purta doar o încălțăminte foarte confortabil, dar este şi garantat că urmezi cele mai noi tendințe recente.

Înapoi