Huse telefoane

Produse (Total 2)
  • negru
   Dimensiuni:   115 cm
  • navy
   - 49 %
   Toc Desigual pentru telefon Iphone 6
   119 RON
   60 RON
   Dimensiuni: universal
  Produse (Total 2)

  De câțe ori nu vi s-a întâmplat sa vedeţi aceleași huse de telefoane şi tablete anoste, care nu vă transmit nimic şi care nu vă protejează deloc gadgetul preferat? Situația se va schimba cu noua colecție de huse pentru telefoane şi tablete a ShoeExpress.ro. Marile branduri şi-au diversificat aria de produse, iar astăzi nu vă oferă doar îmbrăcăminte, încălțăminte şi accesorii, ci şi huse de telefoane şi tablete.
  Alegeţi să investiţi în siguranță smartphone-ului dvs. cu modelele noastre de huse telefoane, ce prezintă cvadrupla protecție: anti apă, zăpadă, murdărie şi șocuri, fără a afecta în mod evident dimensiunile telefonului. De la huse telefoane Samsung, iPhone, Huawei sau Blackberry, pe ShoeExpress.ro găsiţi cele mai apreciate modele de brand, la preţuri mai mult decât accesibile.
  Cu un look modern și plin de farmec, husele de tabletă sunt realizate dintr-o combinație perfectă de materiale de calitate, ce vă vor ajuta să păstraţi nu doar design-ul impecabil al acesteia, ci să beneficiaţi integral şi în mod eficient de caracteristicile sale. Husele tabletelor sunt formate din mai multe straturi ceea ce vă oferă o protecție sporită împotriva picăturilor de apă, zgârieturilor sau șocurilor, păstrând în același timp dimensiunile şi design-ul unic al tabletelor iPad.