Produse de îngrijire pentru încălţăminte

Produse (Total 43)
    Produse (Total 43)

    Știm cu toții că nu doar diversitatea încălțărilor contează pentru a putea să vă răsfăți-ţi picioarele în funcție de anotimp, ocazii sau, de ce nu, capricii. Întreținerea lor este la fel de necesară, pentru a fi capabili să-l prelungim viaţa prețioaselor încălțări. Asiguraţi-vă că stocul dvs. de branțuri şi accesorii este bine înzestrat pentru a atinge acest scop. Branţurile influențează direct comoditatea pe care o simțim atunci când purtăm o pereche de pantofi, de ghete, de cizme sau alte tipuri de încălțăminte. Branţurile trebuie să creeze şi să mențină un nivel acceptabil de temperatură şi de umiditate pentru ca piciorul să nu fie deranjat de astfel de factori.
    În funcție de materialul din care sunt confecționate încălțările (piele, piele întoarsă, textile, materiale sintetice), precum şi în funcție de factorii la care le expuneţi (umiditate, praf, temperaturi extreme), acestea necesită o îngrijire pe măsură. Produsele de îngrijire încălțăminte de pe ShoeExpress.ro include perii pentru lustruire, creme de îngrijire intensive şi spray-uri de protecție Collonil, astfel încât viaţa încălțărilor se va prelungi în mod semnificativ.
    De cealaltă parte, încălțămintea trebuie întreținută atât în timpul purtării, cât şi în perioada de depozitare. Doamnele știu cât de multă grijă trebuie să aibă cu tocurile, foarte sensibile la diverse elemente ale mediului urban în care se mișcă (pietriș, cioburi, grătare de canal). Dacaă vaţi săturat că, după perioada de depozitare, pantofii dvs. să fie scofâlciți dincolo de orice speranță de îndreptare, folosiţi un set susținător încălțămintei, care să redea strălucirea culorii inițiale a încălțămintei.