Cizme pentru copii

Produse (Total 7)
  • navy/violet
   Dimensiuni:   29
  • velvet red
   - 43 %
   Bocanci pentru copii KangaRoos Darwin
   229 RON
   129 RON
   Ultima pereche
   Dimensiuni: 32
  • gri
   Cizme de zăpadă pentru copii Skechers
   289 RON
   Ultima pereche
   Dimensiuni: 32
  • magenta închis
   - 42 %
   Cizme scurte de copii KangaRoos Cunas
   259 RON
   149 RON
   Ultima pereche
   Dimensiuni: 28
  • albastru închis
   Dimensiuni: 37  38
  • negru/argintiu
   - 35 %
   Cizme scurte KangaRoos Barry-High II copii
   309 RON
   199 RON
   Ultima pereche
   Dimensiuni: 38
  • negru/lime
   - 30 %
   Pantofi bebe KangaRoos Raby
   199 RON
   139 RON
   Ultima pereche
   Dimensiuni: 21
  Produse (Total 7)

  În anotimpul rece, principală preocupare a părinților este confortul termic. De aceea, v-am pregătit o gama variată de cizme pentru copii din piele, cu căptușite blănită interioară și cu talpă antiaderentă pentru siguranța celui mic.
  ShoeExpress.ro este locul ideal de unde puteți cumpăra cele mai drăguțe, pufoase și moderne cizme pentru copii din piele, de la branduri renumite, la preț de outlet. Și pentru că grija noastră pentru siguranța celor mici este mare, puteți conta pe rezistența și durabilitatea tuturor modelelor de cizme pentru copii din piele expuse.
  Mai mult, în funcție de nevoile fizionomice ale celui mic, puteți comanda cizme pentru copii din piele scurte sau la nivelul genunchilor, trendy, plăcute la atingere și, cel mai important, în modele jucăușe. Pufoase și călduroase, imblănite, impermeabile și rezistente, cizmele pentru copii din piele de pe site-ul nostru vor fi un aliat de nădejde perfect impotriva frigului și a umezelii. Astfel, pentru năzdrăvanul dvs.  joacă prin zăpadă va fi de acum o plăcere.
  Așadar, cizmele pentru copii din piele, cu talpă flexibilă și foarte rezistentă, îmblănite, asigură tot confortul de care un copil activ are nevoie pe timp de iarnă. Pielea este moale, impermeabilă, talpa non-alunecoasă, iar materialele interioare de o foarte bună calitate permit piciorului să respire. Și ca tabloul acesta sa fie complet, filtrele vă pot ghida spre cea mai buna achiziție, pentru că fiecare pas contează.