Ghete şi bocanci copii

Produse (Total 24)
    Produse (Total 24)

    Anotimpurile năzuroase și precipitățiile au fost principalele elemente care au stat la baza inovației în materie de incălțăminte, în special a apariției ghetelor. Dacă pentru femei ghete sunt alternativa la bocancii prea grei, care nu oferă un plus de eleganța ținutelor, în cazul celor mici, ghetele pentru copii sunt primordiale în confortul termic, fără a renunța la combinațiile jucăușe de culori din ținute.
    Ghetele pentru copii din piele se adaptează comod la ținutele care țin piept temperaturilor, un aspect foarte important pentru cei mici. De asemenea, modelele de ghete pentru copii de pe ShoeExpress.ro sunt realizate doar din piele atent selecționată, ce asigură impermeabilitatea lor și permite mișcarea sigură a piciorului prin noroi, zăpadă sau zloată. Un alt avantaj al modelelor de ghete pentru copii din piele este că pot fi purtate chiar și primăvară târziu, mai ales că multe dintre modelele expuse pe site au marginile decupate.
    La polul opus, bocancii pentru copii din piele sunt cea mai bună variantă pentru a menține confortul termic al celor mici, putând fi purtați oricănd și oriunde, de la mersul la grădinița, până la plimbările pe munte. Pentru siguranta piticilor, bocancii pentru copii din piele au tălpi cu ștriații adânci, cu scopul precis de a preveni sau de a amortiza alunecările pe ghetus sau pe polei. Mai mult, v-am pregătit o selecție riguroasă de bocanci pentru copii din piele care păstrează piciorul încălzit, dau siguranța la fiecare pas, pe orice tip de suprafețe și sunt companioni de nădejde în locuri greu accesibile.