Blog


Brandul Tom Tailor

Tom Tailor este un brand ce nu are nevoie de prea multe prezentări, în 1962 a luat ființă în Hamburg (Germania). Ideologia de bază a acestei firme este aceea de a realiza încălțăminte „casual” cât mai apreciată de către clienți. Chiar dacă au câteodată un aspect mai clasic, această încălțăminte rămâne mereu la modă.

Brandul Gabor

 Încălțămintea Gabor are o experiență de mai bine de 60 de ani. „Calitatea Gabor” este foarte cunoscută în lume, pur și simplu este o combinație de tradiție și inovație.
Firma nemțească la începuturi a fost o doar o întreprindere familială, însă în acest moment este cunoscută în toată lumea.

Brandul Desigual

 Colorat, vesel, rebel! Acestea sunt cuvintele ce descriu perfect marca spaniolă Desigual. Din start se observă că accesoriile, genţile şi încălţămintea Desigual sunt diferite, sunt speciale...la fel ca şi femeile ce iubesc acest brand.

Brandul Bugatti

În colecţia de încălţăminte pentru bărbaţi Bugatti, găsimi pantofi eleganţi (Business/City), pantofi sport (Sport/Denim) precum şi şlapi casual.  Modelele sunt confecţionate din piele moale, se aerisesc bine şi cu siguranţă vă vor mulţumi din toate punctele de vedere.

Prezentarea brandului: Marco Tozzi

În oferta brandului pot fi găsite modele de ambele stil, trendy de ziua de azi şi modele elegantă clasică. Colecțiile sunt confortabile şi comozi care pot fi purtate zi de zi, la locul de muncă, în timpul liber, dar şi la ocazii speciale. Aflați mai mult despre brandul Marco Tozzi!

 

Faceți cunoștință cu noua colecție Bugatti

 Cizme din piele, pantofi de stradă, genți și portofele. Alegeți din pantofi și accesorii din noua colecție de Bugatti. Vă prezentăm!

Prezentare a brandului: Tommy Hilfiger

2017-11-07 Tommy Hilfiger

 Brandul Tommy Hilfiger este inspirat de societatea multiculturală, astfel a devenit o adevărată marcă mondială a zilelor noastre. Faceți cunoștință cu istoria brandului!

Pantofi Gabor sunt scutite de materialele dăunătoare

Producătorii în timpul fabricației a pantofilor Gabor, nu numai confortul clienților au luat în evidenţă, ci au acordat o atenție deosebită la protecția mediului. Dacă ești curios cum, citește articolul nostru mai departe.

 

 

Favoritul toamnei: cizmele joase brodate

 În luna septembrie din nou apar cizmele joase, iar în toamna aceasta sunteți mai trendy dacă alegeți din cizmele joase, colorate și brodate.

(Video) Calitate, tehnologie şi eleganţă pentru femeile ce cu adevărat merită!

În acest articol vă vom face o mică prezentare a muncii ce se afla în spatele fiecărui produs Gabor, minunatele tehnologii pe care eceste produse le deţin şi nu în ultimul rând părerea noastră despre acest brand.

 

În căutarea pantofilor albi, perfecţi pentru ziua cea mare

De când erai copilă asteptai această zi specială, te visai în rochie de mireasă într-o zi în care tu esti personajul principal, în care toată lumea îţi este alături, în care soarele a răsărit pentru tine şi în care îţi vei lega destinele cu cel pe care îl iubesti.

Rockport - În pas cu noua generaţie.

Noua generaţie este mereu interesată de inovaţie. Confortul, stabilitatea, calitatea şi eleganţa sunt lucruri de care tineretul din ziua de azi este dependent. Rockport a încercat combine eleganţa unori pantofi pentru costum cu confortul oferit de pantofii sport. Rezultatul este unul extraordinar.

Gabor - Cel mai cunoscut brand de încălţăminte feminina din Germania

În 1949 Bernhard şi Joachim Gabor au fondat o manufactură de încălţăminte în oraşelul Barmstedt de lângă Hamburg. Prima maşină de cusut ce a creat încălţăminte Gabor, a fost fost un Singer 34, masină ce a fost obţinută dintr-un schimb cu un ceas de aur pe care fraţii l-au moştenit de la tatăl lor.  Aceştia produceau "încălţăminte pentru toată lumea" pe care o vindeau în localitatea învecinată.  Între timp, compania s-a focusat pe încălţăminte feminină, producând încălţăminte de calitate superioară pentru femeile din întreaga lume.

Modele de încălţăminte pe culoarea anului 2015.

Culoarea anului 2015 se numeste "Marsala" conform specialiştilor Pantone. Această culoare este inspirată din vinul de Marsala, una din faimoasele regiuni ale Siciliei.  Aceasta culoare are aspectul vinului învechit de Marsala şi nu este ostentativă chiar dacă este purtată în exces. Daniel Silverstain, Herve Leger by Max Azria, Dennis Basso şi Victoria Beckham sunt doar o parte dintre designerii care propun ţinute în această culoare pentru anul 2015.

Combinaţii între încălţăminte şi genţi

De trei lucruri nu se vor sătura femeile niciodata : de "iubire", genţi şi de pantofi. Probabil acest lucru îţi este şi ţie cunoscut. Geanta, acesoriul "must to be" al femeilor trebuie neapărat să se asorteze cu încălţămintea pe care o porţi. În acest articol vom încerca 3 astfel de combinaţii.

SUPER REDUCERE DE BLACK FRIDAY !

Magazinul ShoeXpress.ro participă la campania Black Friday!
Pe 21 noiembrie dorim ca toti clienţii noştri să aibă parte de reduceri, astfel oferim un cupon de 15% reducere pentru orice produs (chiar si la acele produse ce deja deţin peste 50% reducere).

Colecţia de iarnă Bugatti. Eleganţă şi în sezonul rece.

Pregăteşte-te de iarnă alaturi de încălţămintea Bugatti. Cizmele, ghetele şi bocancii pentru femei şi bărbaţi Bugatti îţi oferă căldură, confort şi rezistenţă în timpul sezonului rece.

De azi comercializăm si produse Gerry Weber

Incepând de astăzi vă punem la dispoziţie o altă marcă de încălţăminte premium, ce este cunoscută şi respectată în lumea modei dar şi în lumea sportului!