Despre noi

Vă salutăm pe această cale vizitatorii vechi şi noi al magazinului nostru online! Ne bucurăm că putem onora comenzi şi satisface preferințele dumneavoastră prin intermediul internetului, asigurându-vă încălțăminte de calitate superioară la preţuri decente.

Din stocurile noastre ce se înnoiesc în continuu, vă punem la dispoziție faimoșii şlapi Rider, șlapii Ipanema cu un design extraordinar, sandalele şi papucii de stradă moderni din colecția Grendha dar şi din colecţia faimoasei top-model Gisele Bündchen. Pentru segmentul jogging, outdoor şi pantofi sport vă punem la dispoziţie pe lângă altele modelele New Balance, faimoasa firmă americană.

Încălțămintea de calitate excelentă ale firmelor Gabor, Rieker, Tamaris, Bugatti etc. sunt de asemenea disponibile prin intermediul nostru, la fel ca şi faimoasa încălțăminte şi faimoasele genți ale brandului popular de modă spaniolă Desigual.

Proprietarul şi operatorul www.ShoeXpress.ro este Ecommerce Trade Kft.

Pentru noi cel mai important lucru este să avem clienţi mulţumiţi de produsele pe care le comercializăm şi de calitatea servicilor pe care le oferim.

Pentru noi, calitatea contează!

 

Ecommerce Trade Kft.

Date de facturare: Körvasút sor 14-15. Budapesta, 1161 Ungaria.

Contact: contact@shoexpress.ro

 


Paginile noastre:

www.ShoeXpress.ro

ShoeXpress Facebook

ShoeXpress.ro
Livrare de încredere

100% stoc propriu

ShoeXpress.ro
Opțiuni de plată

ramburs, card bancar

ShoeXpress.ro
Renunțăre la produs 30 zile
în timp de 30 zile vă puteți răzgândi
ShoeXpress.ro
Calitate superioară

mărci cunoscute