200.000+ comenzi

Cum comanzi

Cum să comanzi:

Cei 5 pași simplii de urmat:

Pentru a comanda în primul rând trebuie să introduceți produsele dorite în coş, apăsând butonul „Adaugă în coş”. (Nu uitaţi să selectaţi mărimea şi culoarea dorită).

După ce aţi introdus produsele dorite în coş, apăsați butonul „Vizualizare coș” din colţul dreapta sus a ecranului.

Verificaţi produsele băgate în coş iar în cazul în care totul este în regulă continuați apăsând butonul „Click pentru continuarea comenzi”. Aveți posibilitatea să comandați înregistrându-vă ca membru sau să comandați fără înregistrare apăsând butonul „Cumpără fără înregistrare”.

Completați datele personale după care apăsați pe butonul „Înainte”.

Verificați datele introduse, selectați modul de plată, citiți cu atenție politica magazinului şi cea de prelucrare a datelor cu caracter personal, după care bifați căsuța.
Apăsați butonul „Comand”.


În scurt timp trebuie să primiți un e-mail de confirmare. Acest e-mail este unul informativ. Din momentul primirii e-mailului comanda este una validă.

În cazul în care nu primiți acel e-mail de confirmare în maxim 48 de ore (conform legislației în vigoare), vă rugăm să ne contactați de urgență la adresa de email contact@shoexpress.ro.

Vă atragem atenția că imaginile sunt cu titlu de prezentare şi pentru eventualele diferenţe nu ne asumăm responsabilitatea.

Dacă aveți vreo nelămurire referitoare la produse sau comenzi, vă rugăm nu hezitați să ne contactați la adresa de e-mail contact@shoexpress.ro.

 

Vă dorim shopping plăcut!

ShoeXpress.ro

Toate produsele pe stoc

ShoeXpress.ro

Magazin online de încredere.

ShoeXpress.ro

Livrare rapidă

ShoeXpress.ro

Livrare din stoc, IMEDIAT!