Întrebări frecvente

Întrebări frecvente şi răspunsuri

 

1. În cât timp îmi primesc comanda ?


Livrarea are loc în a doua zi lucrătoare după predarea coletului între orele 08:00 și 17:00. Comanda de obicei este livrată în 3-5 zile lucrătoare. În cazul în care nu putem onora comanda Dumneavoastră sau din anumite motive se vor înregistra întârzieri, colegii de la serviciul clienți vă vor informa la adresa e-mail oferită de Dumneavoastră. Vă rugăm să ne trimiteți adresa de livrare exactă pentru a ajuta curierii în munca lor. Nu putem accepta adresa de livrare introdusă în căsuța de comentarii, așa că vă rugăm să completați toate informațiile care vă vor ajuta la livrare în câmpurile furnizate la introducerea adresei de livrare (de exemplu: scrieți numărul / numele dvs. trecută pe sonerie etc.).

 

2. Este posibilă deschiderea coletului la primire?

Nu este posibilă deschiderea coletului la primire. Curierul trebuie să livreze coletul şi vă va înmâna aceasta după ce veţi plăti pentru colet.

După aceea curierul va pleca, treaba lui fiind rezolvată. Deci nu veţi putea deschide coletul, verificând produsul în prezenţa curierului.

 

3. Pot înregistra o comandă pe care să o primesc mai târziu?

Puteţi înregistra o comandă pe care să o primiţi la o dată anume, însă timpul dintre data înregistrării comenzii şi data în care doriţi livrarea să nu depăşească 10 zile calendaristice. Din păcate, nu putem păstra comanda mai mult timp.


4. Ce se întâmplă în cazul în care nu îmi este bună mărimea sau dacă pur și simplu nu îmi place produsul comandat?

Ținând cont de legislația în vigoare, Dumneavoastră aveți posibilitatea de a renunţa la produs în timp de 30 zile calendaristice de la primirea acestuia.
În cazul în care doriți să renunţaţi la un produs, vă rugăm să faceți o sesizare scrisă la adresa e-mail la serviciului clienți contact@shoexpress.ro.  În caz de renunțare, aveți opțiunea de a trimite coletul la punctul de colectare în Ilfov, deci nu trebuie să plătiți o taxă poștală scumpă. Coletul la punctul de colectare dvs. trebuie să-l trimiteți pe cost propriu. Vă rugăm întotdeauna să indicați nr. ID (ID99529929) și că la, firma Ecommerce Trade LTD. trimiteți coletul înapoi.

Adresa de returnare în Ilfov:

Nume: Packeta Romania s.r.l.

Nr. de ID: (ID99529929)

Localitate Dragomirești-Deal, Ilfov,

Adresa: Strada Virginia Nr. 4, CTPark A1 Km13,

Cod postal:077096

De la punctul de colectare din Ilfov, costul de transport este suportat de către firma noastră.

După ce a ajuns produsul în stare perfectă la sediul nostru, facem administrația necesară, cerem datele dvs. bancare și virăm banii pe contul dvs.

Primirea și prelucrarea pachetelor din punctul de colectare, va dura puțin mai mult timp ca de obicei, în așa fel vă rugăm frumos să aveți puțină răbdare

După rambursarea sumei aferente puteţi comanda un alt produs pe placul dvs.


5. Cum trimit înapoi produsul nedorit? Cine va suporta cheltuielile?

Conform Ordonanţei de Urgenţă nr. 34 din 2014 clientul poate returna produsele cumpărate de la magazinul nostru online, în stare perfectă, fără a invoca un motiv anume. Taxele de transport vor fi suportate de către client. 

 

6. Cum se rambursează contravaloarea în cazul în care doresc acest lucru?

Contravaloarea se poate rambursa DOAR prin transfer bancar.


7. Cum pot plăti?

Compania noastră vă pune la dispoziție modalitatea de a plăti:

Ramburs la curier – suma integrală va fi plătită la firma de curierat FAN Courier, în momentul preluării coletului al cărui taxă de ramburs este de 3 LEI.

Plata cu card bancar –se efectuează prin sistemul Borgun


8. Pot ridica personal produsele comandate?

Din păcate momentan nu avem showroom-uri în Romania, astfel putem onora doar comenzi online.


9. Ce înseamnă „în parcurs de procurare”?

Produsele în parcurs de procurare momentan nu sunt disponibile pe stoc sau fac parte din colecția nouă ce urmează să o comercializăm. Scopul nostru este acela de a vă oferi o gamă cât mai largă de produse pentru satisfacerea cerințelor Dumneavoastră.


10. Când se produce procurarea?

Putem procura în diferite sezoane ale anului, de sărbători sau doar pentru a face stocul disponibil. Un lucru este sigur, în cazul în care vă abonați la newsletter-un nostru, cu siguranță veți fi la curent cu aceste lucruri.


11. Unde pot modifica datele personale?

Puteți modifica datele personale în „Meniul personal” după ce vă logați pe site-ul nostru.

 

12. Unde pot modifica parola?

Parola poate fi modificată în meniul personal apăsând pe butonul „Modificare parolă”

 

13. Am uitat parola, ce să fac?

Scrieți pe pagina de logare adresa de e-mail și apăsați pe „Am uitat parola”. În momentele următoare serverul nostru va trimite imediat un e-mail către dumneavoastră cu numele dumneavoastră de utilizator și o parolă nouă.


14. Nu pot intra pe pagina personală, ce pot să fac?

Vă rugăm să cereți o parolă nouă pe pagina de logare/înregistrare. Dacă nici așa nu se rezolvă problema Dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@shoexpress.ro.

15. Despre cupoane:

La iniţierea comenzii vă rugăm să introduceţi în câmpul Cod Promoţional doar combinaţia de litere şi cifre (exact codul transmis). În cazul în care totuşi introduceţi alte caractere, sistemul nostru nu va recunoaşte codul şi nu vă va acorda reducerea. Se poate valida un singur cupon / comandă. Dacă doriţi să utilizaţi mai multe cupoane, va trebui să iniţiaţi mai multe comenzi. Comenzile dvs. vor fi fuzionate în sistemul nostru, pentru transport va trebui să plătiţi doar o singură taxă.
Vă rugăm să acordaţi mai multă atenţie confirmării şi dacă sesizaţi diferenţe (de exemplu nu aţi primit reducerea sau nu atât cât ar fi trebuit) în comanda confirmată, să ne scrieţi pe contact@shoexpress.ro , să vă putem ajuta!
Vă informăm, că în cazul transportului gratuit peste 199 LEI, vom lua în calcul suma produselor comandate după acordarea reducerii.

ShoeXpress.ro
Livrare de încredere

100% stoc propriu

ShoeXpress.ro
Opțiuni de plată

ramburs, card bancar

ShoeXpress.ro
Renunțăre la produs 30 zile
în timp de 30 zile vă puteți răzgândi
ShoeXpress.ro
Calitate superioară

mărci cunoscute